“Ik sta nooit leuk op de foto!”

Ik ook niet, daarom sta ik ook liever achter de camera dan er voor. Poseren kan je gelukkig leren en een goede profielfoto is voor iedereen bereikbaar.

“Maak van mij maar een foto als ik niet oplet, die zijn altijd leuker.”

Vaak gehoord en ook wel een aantal keer gedacht en gezegd. Ik laat eigenlijk nooit foto’s van mezelf maken, maar soms moet het wel. Mijn pasfoto’s vind ik allemaal verschrikkelijk, zielloos, omdat het moet en alleen maar volgens die suffe regeltjes. Zitten, klik en klaar. ¬†Maar goed, de gemeente is er blij mee en verder dan dat komen ze toch niet.

Maar toen wilde ik een een nieuwe profielfoto voor op LinkedIn, de vorige was al een aantal jaar oud dus het was er ook echt tijd voor. Met het idee dat als mezelf niet goed op de foto kon krijgen, dat ik het bij een ander ook niet kon, begon de zoektocht naar de perfecte selfie; welke achtergrond, welke belichting, maar ook wel of niet lachen. Met iets meer tijd besteden, is een goede foto helemaal niet zo moeilijk.

profielfoto

Drie achtergronden, drie belichtingen, drie verschillende foto’s. De eerste foto gebruik ik nu op Linkedin, de tweede op Facebook en de derde gebruik ik voorlopig niet.

Ben je ook op zoek naar een nieuwe, goede profielfoto? Maak snel een afspraak.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.